En La Datzira http://verdurita.wordpress.com/la-datzira/ fan el seu propi pa, que no és qualsevol cosa:
![](http://1.bp.blogspot.com/-wcEjn6ioRs8/Tbildly0M8I/AAAAAAAAADQ/u4pXsWxqrr4/s200/forn%2Bi%2Bflama.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-U_aGezFzbeU/Tbil2XeILDI/AAAAAAAAADY/1EXDKesKqXQ/s200/Escalfant%2Bla%2Bprecocci%25C3%25B3.jpg)
Ja quasi no n'hi ha, de pa com es feia abans: Farina d'espelta, llevat mare, amassat a ma, cuit en un forn de pedra que s'escalfa amb llenya de pi i alzina....
![](http://3.bp.blogspot.com/-Jvoiipha5tU/TbikzxqR0pI/AAAAAAAAAC4/LpSwMtckrGA/s200/Mans%2Ben%2Bla%2Bmasa.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-yYL_j5qzMGc/TbilA6LCB1I/AAAAAAAAADA/NUFJmQXC4_s/s200/Forner%2Bfent%2Bfeina.jpg)
El gust del pa no surt en les fotos, però cada cop que les miro em ve salivera!
Si no
![](http://3.bp.blogspot.com/-VvVzMtcQR80/Tbii2dHrSMI/AAAAAAAAACo/KNYk1zjiRKk/s200/Pans%2Bdesenmotllats..jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-sCpnEejg8B0/TbiiwXBkkzI/AAAAAAAAACg/sIseVf7tKy0/s200/Pans%2Bal%2Bforn.jpg)
http://www.pikaramagazine.com/2018/02/microbiologia-al-horno-la-fermentacion-del-pan-y-marie-laurent/
ResponElimina