diumenge, 26 de desembre del 2010

Continuem hortoculturitzant-nos

els Horts urbans de PORTA a un programa de la televisió alemana Südwestrundfunk o SWR.

http://www.youtube.com/watch?v=R5-fHTsNBIE&feature=player_embedded

diumenge 28 de novembre de 2010 14:14

Als periodistes de la televisió alemanya SWR els va interessar i molt l'experiència dels horts de barri de Porta i Can Masdeu al Districte de Nou Barris per ensenyar a la seva audiència del sur-oest d'Alemanya i els cantons de la mateixa parla a Suïssa.També surten els horts del Forat de la Vergonya.
L'experiència dels horts de Porta ja la varem explicar en el seu moment en aquest blog. Tant la nostra Associació pel Lloguer Protegit i Assequible(500x20) com l'Avv de Porta recolzen aquesta iniciativa que es desenvolupa sobre un solar propietat creiem de Nuñez i Navarro que de moment s'ha salvat d'ésser estripat pels bulldozers gràcies a l'esclat de la bombolla immobiliària.

La institucional "millor botiga del món" conserva entre edificis, en solars de propietaris privats que volen omplir-los de ciment i totxo, aquests racons bucòlics. Són espais de "vida verda i comunitària" que en els anomenats "mercats immobiliaris" cotitzen com OKUPES. Deu ser per això, que l'Ajuntament del Districte ha ignorat fins ara les peticions dels parcel·listes que demanen un punt d'aigua per regar les verdures. Als okupes, ni aigua! deuen pensar les autoritats. És la santa propietat privada i les plusvàlues que generen!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada