dimecres, 8 de desembre del 2010

a l'enemic ni aigua!

Horticultura guerrillera i vacilona.


L'escamot pastanagaire (de la comissió de batalles vegetals de l'A.V. de Can Ricart), reivindica l'autoria de la següent acció de lluita arada:


Amb premeditació, alevosia, nocturnitat i duet, equipats amb uleta i rasclet, sense ni un sol pètal de pacifisme hippy-flowers , amarats d'èpica patatera i armats d'esperances de futur fins a les dents, un grup reduït de membres de les forces especials horticultores, ha alliberat els escocells de les noves jardineres que hi ha en la plaça de la biblioteca de can saladrigas ( C/Joncar nº 35) . Burlant clamorosament les defenses enemigues i clandestinament camuflats en la foscor, hem plantat alls, pèsols i cols, per fer front a la crisi nutricional que ens encercla amenaçadorament. Són petites llavors de combat, però que faran germinar brots verds davant l'obscuritat de l'horitzó capitalista i a despit de les normatives del cinisme consistorial.

Amb aquesta acció de propaganda arada, declarem la guerra a la insostenibilitat municipal barcelonina, fins a recuperar la sobirania alimentària que ens arravataren amb molt males arts les polítiques, obtusament miops, de l'ajuntafems governant.

PERQUÈ SOM LO QUE SEMBREM: NI UN NAP ENRERA!
HORT O MORT, FINS A LA VERDURA FINAL!

Vila de Poblenou, durant la matinada de "la noche de autos" i sense "fuerte viento de levante".

NO EN VOLEM CAP
QUE SIGUI PACIFISTA,

NO EN VOLEM CAP
QUE SIGUI MODERAT.

VOLEM, VOLEM, VOLEM,
VOLEM MÉS CONTUNDÈNCIA,

VOLEM, VOLEM, VOLEM,
MÉS RADICALITAT!
Visca la terra, mori el mal govern.


Guerra a la guerra i visca la terra !

1 comentari:

  1. Que guapo!

    Per tots els enciams, Ni un Nap enrere,

    Visca la Lluita arada!

    Ara mateix vaig a enllaçar-ho amb el blog de la colònia

    ResponElimina