dimarts, 4 d’abril del 2023

Taula de conreu reciclada.

 

En l'interior dels casc urbans de les nostres ciutats, difícilment s’hi troba terra fèrtil on plantar. Quan no estan contaminats els terrenys, la compactació dels sols fa molt complicat el desenvolupament radicular necessari de les verdures. Si volem aprofitar les seves superfícies solejades per a conrear-hi sobirania alimentària, les taules de conreu són una bona opció.

En el mercat capitalista s’hi poden adquirir taules de diferents materials i preus, però nosaltres preferim el reciclatge. Per això us presento aquest model construït amb antigues caixes de peix (Plàstic d'us alimentari), foradades per a que tinguin drenatge.

La base està feta amb tubs d’acer galvanitzat, tot i que també podria fer-se de fusta. Però aquesta opció utilitzant metall, fa que tot el conjunt suporti molts d’anys d’intempèrie, sense que se podreixi cap dels materials fets servir.

 Teniu una dotzena de fotos en l’enllaç https://www.facebook.com/media/set/?set=a.200194929072086&type=3  per a si us animeu a agafar idees... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada